“Koduköögist väiketootjaks”

“Koduköögist väiketootjaks”

Tallinna ettevõtluskeskus koostöös Tallinna Ülikooliga kutsub “EXU Akadeemia 2024” seminaride sarja avaüritusele “Koduköögist väiketootjaks”, kus Jaana Taar (TLÜ Teadusköögi juht), Ingrid Hindrikson (TLÜ ettevõtluskoostöö juhtivekspert) ja : ettevõtlustoetuste valdkonnajuht Erki Varbola EASi ja Kredex´i ühendasutusest jagavad infot ja kogemusi ning arutlevad osalejatega, millest alustada toidutoodete väljatöötamist, kuidas teha tootearendust, mida peab väiketootja teadma toidu tootmisest ja töötlemisest, millised tooted ja pakendid on keskkonnasõbralikumad, millised on olulisemad nõuded ja formaalsused. Lisaks räägime esimestest sammudest oma ettevõtte loomisel ja toome praktilisi näiteid TLÜ senistest tootearendusprojektidest koos ettevõtjatega (metsa- ja põllusaaduste kasutamisest looduskosmeetikas).